Botox Woerden

Zoek je een Botoxbehandeling of botoxkliniek in Woerden? Dan ben je bij YourFACE aan het juiste adres want onze cosmetisch artsen hebben jarenlange ervaring met botox en zijn NVCG-gecertificeerd. 

Sommige rimpels worden veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen zoals bijvoorbeeld fronsrimpels, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes. Deze rimpels kunnen met botox worden behandeld. Botox verzwakt namelijk de spiergroepen die de rimpels veroorzaken waardoor de rimpel vermindert.

Hoe werkt Botox?

Botox is een natuurlijk eiwit dat de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier blokkeert. De botox wordt sterk verdund geïnjecteerd onder de huid in je spier om de activiteit tijdelijk te verminderen of stil te leggen. Hierdoor verdwijnen of vervagen de fijne lijntjes in je gezicht en diepe rimpels verzachten. Het effect van botox kan drie tot zes maanden aanhouden, na verloop van tijd neemt de spieractiviteit in de huid weer toe. Naast cosmetische indicaties is botox ook geschikt om overmatig transpireren en spanningshoofdpijn, migraine, te behandelen.

Wat zijn de verwachte resultaten van Botox?

Na de behandeling bij ons in Woerden is het effect van de botox zichtbaar vanaf dag 2 tot 5, na 10 tot 14 dagen is het resultaat optimaal. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Na 3 tot 6 maanden is het middel uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen worden herhaald. Naarmate botuline toxine vaker wordt toegepast, blijft het effect mogelijk langer zichtbaar, gemiddeld tot zes maanden.